Få Mest Mulig Ut Av Campingopplevelsen Din

Er camping noe du ønsker å gjøre i nær fremtid? Du må planlegge turen på riktig måte, selv om du tilbringer en dag eller en uke utendørs. Følgende råd kan gjøre enhver campingtur mer avslappende og morsom.

Du trenger ikke å være en gutt speider å være forberedt, hvis du planlegger å gå camping. En av de første reglene er å være sikker på å fortelle noen hvor du skal være. Hvis det ikke er et eksakt sted å gi, så gi en generell ide om store veier i nærheten eller til og med GPS-koordinater hvis du kjenner dem og gi en tidsramme på når du planlegger å returnere.

Ta med en plast søppelpose og legge alle dere familiens skitne vaskeri i den. Dette holder elementene fra å blande inn med rene klær. Det gjør også ting praktisk for deg når du kommer hjem. Du kan bare dumpe ut posen i vaskemaskinen og begynne å jobbe med det hele umiddelbart.

Introduser dere selv til andre familier camping i nærområdet, som et middel til å være sosiale og mer tilbøyelige til å hjelpe hverandre ut. Hvis et annet mannskap kommer etter at du har satt opp, tilbyr å hjelpe til med teltet eller utstyr. Hvis noe går galt i løpet av turen for noen, er det mye lettere å be om hjelp fra noen som var høflig nok til å presentere seg selv.

Når du bringe din hunden opp på en leiren tur, lage bestemt han har adekvat sjekke av sikringen. Bugs trives i skog, og mange loppe behandlinger ikke utvide beskyttelsen til å omfatte flått, så spør veterinæren før avgang hvis hunden har alt han trenger og hva du bør gjøre for riktig tick forebygging og fjerning.

Spør en park ranger eller en guide for å fortelle deg om alle stedene å sjekke ut mens du er camping. Dette er en god idé, slik at du vet at du får mest mulig ut av din camping opplevelse, du ønsker ikke å ta en camping tur og gå glipp av en morsom opplevelse.

Slå opp dagligvarebutikker i nærheten av campingplassen din. Sørg for at du vet hvordan du kommer til dem. Spesielt, hvis turen strekker seg over mer enn tre eller fire dager, kommer maten du tar med deg sannsynligvis ikke til å vare lengden på turen. Ikke bare, det, men familien din kommer til å bli lei av å spise de samme tingene dag etter dag. Variety er nøkkelen.

Barn elsker camping, men sørg for at du gir dem aktiviteter. Hvis du er avgjort blant trærne, kan de bli lei. Barn kan ikke være kjent med aktiviteter som pitching telt eller fiske. Hvis dette er deres første gang, er det en fantastisk mulighet for dem å lære nye ferdigheter.

Denne artikkelen har forhåpentligvis hjulpet deg med å forberede deg bedre på turen. Du har kanskje innsett at du trenger de samme tingene enten du camper ute for en natt eller en uke. Begynn å planlegge for din neste tur, og du vil snart sette pris på tiden du har brukt på å undersøke for det.